Services

Hvad koster affiliate management?

Det er helt naturligt at ville vide, hvad affiliate management koster, for i sidste ende handler det om, at det skal være investeringen værd.

Det er vi særligt opmærksomme på, inden vi indleder et samarbejde med en ny klient. Vi vil derfor også være de første til at fortælle dig, hvis ikke vi tror på, at det giver økonomisk mening for dig.

For at komme frem til en pris, så er der flere forskellige elementer, der spiller ind. Først og fremmest handler det om kompleksiteten og størrelsen af det, du ønsker at få hjælp til.

Driver du handel i mange forskellige lande, ønsker du særlige ydelser, arbejder du med forskellige affiliate netværk eller lignende, så påvirker det antallet af timer, vi skal bruge og dermed også prisen.

Det er dog vigtigt for os at pointere, at et samarbejde med os skal give dig værdi.

Herunder finder du en masse af de vigtige elementer, som vi leverer som affiliate managers for dig.

Alle har de til formål at øge din omsætning og din bundlinje.

Vil du gerne undvære at læse, så kontakt os gerne i dag på:

Opsætning og optimering af affiliateprogram

At have et affiliateprogram er det samme som at tilbyde en forretningsmulighed til alle interesserede publishers (affiliates).

For at publishers finder forretningsmuligheden interessant, så er der en række vigtige elementer, der skal være opfyldt.

Vi arbejder med Best Practices indenfor branchen og sikrer, at programmet er:

  • Godt beskrevet, så publishers forstår muligheden
  • Konkurrencedygtigt i forhold til de typer marketing, der tillades
  • Kommissionsmæssigt attraktivt i forhold til konkurrenter
  • Kontinuerligt opdateret og vedligeholdt

Alt for mange starter et affiliateprogram op, men glemmer at optimere og løbende opdatere det.

Når man tilbyder en forretningsmulighed og ønsker at tiltrække de bedste samarbejdspartnere, så er det vigtigt hele tiden at fremstå mere attraktiv end alternativerne.

Skaffe nye publishers løbende

Et af de helt stærke elementer ved et samarbejde med Affiliate Manager er adgangen til vores netværk af publishers.

Vi har gennem mere end 15 år bygget et stort og tæt forhold til langt de fleste dygtige publishers derude.

Det netværk kan du få gavn af i dit affiliateprogram, da vi løbende sælger din forretningsmulighed ind til de bedste samarbejdspartnere.

Netværket og antallet af samarbejdspartnere vokser hele tiden, og antallet af potentielle hjemmesider, mailinglister, kundeklubber og lignende, der kan få præsenteret din mulighed, er i dag mange tusinde forskellige.

Maksimalt publisher udbytte

Det bedste samarbejde med publishers får man, når alle parter får et attraktivt udbytte.

Når dine publishers tjener penge, så ønsker de at arbejde hårdere og gøre mere. Begge dele er noget, der resulterer i, at din omsætning stiger.

Et godt samarbejde med publishers gennem længere tid vil også ofte resultere i mere stabilitet og loyalitet for alle parter.

De bedste samarbejdspartnere skal behandles ekstra godt, og der kan derfor med fordel arbejdes med eksklusive aftaler, performancetrapper og andre lignende incitamenter, der alle har til formål at øge indtjeningen.

Uudnyttede muligheder

De fleste af de publishers, der kommer til at sælge dine produkter og ydelser, vil være relativt selvkørende. De har et eller flere ekspertiseområder, som de udnytter bedst muligt.

Via samarbejdet med Affiliate Manager, så sikrer vi, at publishers løbende bliver uddannet til at gøre det endnu bedre, får besked om uudnyttede muligheder på deres hjemmesider eller hvilke produkter, de bør satse på at sælge, hvorfor og hvordan.

Dine publishers vil blive del af en løbende onboarding- og uddannelsesproces, hvis formål er at få dem til at sende mere og bedre trafik til din shop eller hjemmeside.

Processen sikrer, at samarbejdet med dine publishers bliver tættere. De forstår, at du værdsætter dem og det arbejde, de udfører, og at du kun ønsker, at de kommer til at tjene endnu flere penge ved at sende trafik af høj kvalitet videre til din forretning.

Korrekt dataanalyse og tracking

Uanset hvilken form for markedsføring, der arbejdes med, så er det kritisk at kende og forstå sine data, så man opnår det ønskede resultat til den rigtige pris.

I en tid hvor brugerbeskyttelse bliver mere og mere udbredt, så er tracking og forståelse af det tekniske setup mere og mere relevant.

Vi rådgiver og hjælper med forståelse omkring:

  • Hvilke former for tracking skal der bruges
  • Hvordan påvirker ITP
  • Hvad sker der, når brugere benytter Ad-Blockers
  • Hvilken effekt har cross-device problematikken
  • Hvor lange cookietider skal man arbejde med i forhold til ens forretning
  • Hvad er deduplikering, hvis der benyttes flere affiliatenetværk


Tracking, korrekt forståelse og analyse af affiliate data er kritisk for at skabe en høj ROI.

Let forståelig rapportering

Vi tager os af alle detaljerne. Fra tracking til uddannelse. Fra dataanalyse til den løbende optimering.

Det hele bliver samlet i en let forståelig rapportering, som viser dig udviklingen og alle de væsentlige nøgletal. Det væsentligste af dem er, at du tjener penge på vores samarbejde og gerne tjener flere og flere penge, efterhånden som dit affiliateprogram udvikler sig.

Har du brug for særlige data eller lignende til eksempelvis præsentation for ledelsen eller bestyrelsen, så tag en snak med os om, hvilke muligheder der er.

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau?

Det her får du også

Udover ovenstående kerneområder, så er der inkluderet en masse andre ting i et godt affiliate management program.

Opstartsinterview

Som din forlængede arm når det kommer til affiliate marketing, så er det vigtigt, at vi er klædt rigtig godt på i forhold til, hvordan din forretning fungerer.

Et samarbejde starter derfor altid med et opstartsinterview, hvor vi afstemmer forventninger og aftaler retningslinjerne for det arbejde, der skal udføres.

Det er eksempelvis vigtigt, at du får indblik i præcis, hvordan vi arbejder for dig og alle de arbejdsopgaver, som nu kommer til at blive fjernet fra dine skuldre.

Rådgivning og review af produktfeeds

Uanset om man arbejder med Google Ads, Facebook Ads eller affiliate marketing, så er shoppens produktfeed meget vigtigt.

Det lyder umiddelbart som en let ting, men erfaring viser os, at mere end 9 ud af 10 produktfeeds har fejl eller mangler, som har en negativ effekt på marketingbudgettet.

Derfor får du hos os altid et indledende review af produktfeedet, anbefalinger til optimering samt en løbende gennemgang, så produktfeedet ikke ændrer sig til det værre over tid.

Valg af affiliatenetværk (ét eller flere)

Næsten uanset hvilken virksomhed du driver, så giver det god mening at arbejde sammen med affiliatenetværk, der er til stede på de markeder, hvor du ønsker at finde publishers og kunder.

Det store spørgsmål er så, om du skal arbejde med ét eller flere affiliatenetværk, hvilke netværk der bedst kan levere de services, du har brug for, hvor vigtigt det er for dig at have god adgang til data og kontrol over, hvad der reelt foregår.

Som din affiliate manager rådgiver vi dog omkring dette ud fra dine behov og din situation.

Hvilket eller hvilke affiliatenetværk, der vil passe bedst til dig, er meget anhængig af din forretning og dit fokus.

Aktiv evaluering af publishers

Du kan sagtens vælge at samarbejde med alle publishers, der viser interesse for dit affiliateprogram.

Vores anbefaling er dog, at der tages aktivt stilling til, hvem du ønsker at arbejde sammen med. Det er ikke alle publishers, der leverer den samme kvalitet, og derfor ikke alle du nødvendigvis ønsker skal repræsentere din forretning og dit brand.

Hos Affiliate Manager sorterer vi aktivt i hvilke publishers, der får lov til at arbejde med dit affiliateprogram, og afviser pænt alle dem, som ikke passer ind i den ønskede profil.

Dedikeret kontaktperson for publishers

For at opbygge og bevare det gode samarbejde med publishers, så er det godt, at de får en dedikeret kontaktperson, som både kender historikken, og som forstår spillets regler.

Hvis du vælger at indlede et samarbejde med os hos Affiliate Manager, så er vi samlingspunktet for alt kommunikation til og fra affiliates. Vi er dit filter og vil som udgangspunkt sikre, at du ikke skal bruge tid på denne del af forretningen.

Onboarding af publishers

De rigtig gode samarbejder sker, når alle parter føler sig godt behandlet og værdsat.

Det gør sig også gældende for publishers. Derfor har vi hos Affiliate Manager sikret, at du i samarbejdet med os giver dine nye og eksisterende publishers en gennemtestet og effektiv onboarding proces.

Annullerede salg og behandling af dem

For langt de fleste butikker er der situationer, hvor kunder vælger at gennemføre en ordre, men af den ene eller den anden grund vælger at annullere den igen. For mange virksomheder er det 5-10% af de samlede ordrer, som kommer retur.

I forhold til affiliate marketing, så er det et vigtigt element at forholde sig til, om man ønsker at annullere kommissioner til publishers for de specifikke annullerede ordrer.

Den proces kan vi håndtere for dig hos Affiliate Manager samt rådgive dig om, hvorvidt det er den rigtige beslutning for netop din type forretning.

Særlige landingssider

At tiltrække, fastholde og motivere de bedste publishers er et løbende arbejde.

Gennem samarbejdet med Affiliate Manager får du rådgivning om, hvad der skal til for at sikre de optimale forhold.

Eksempler på dette kan være oprettelse af særlige landingssider med formålet at tiltrække nye potentielle publishers ved at forklare muligheden for dem.

Hos Affiliate Manager har vi skabt en række effektive templates, som du får adgang til, og som derfor bringer dig langt foran dine konkurrenter.

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau?

kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores pakker og service? Så send os endelig en besked!
(+45) 36 99 13 13