+34% ordrer på 5 mdr.

Affiliate Marketing Succeshistorie

Sådan fik Babykasse.dk 34,5% flere ordrer på kun 5 måneder

Hvordan det startede

Babykasse.dk er en abonnementsordning, der sælger bleer og andre babyprodukter på månedsbasis, samt driver en webshop med et godt udvalg af produkter til baby (og moderen).

Vi startede dialogen op i maj 2021, da Babykasse så et stor potentiale indenfor affiliate marketing i form af både nye leads (abonnementsdelen) og performance marketing (webshopdelen).

På det tidspunkt var der endnu ikke opstartet noget omkring affiliate marketing, så det hele skulle sættes op fra bunden.

Vores arbejde:

Hos AffiliateManager.dk var den første opgave at vurdere konkurrencesituationen, skabe en klarhed over potentialet og derefter opsætte et affiliateprogram, som var attraktivt for de rette affiliatepartnere.

Herefter var arbejdet at skabe kontakt til de mest potentielle affiliatepartnere og indgå samarbejder med dem på vegne af Babykasse.dk.

At lede efter nye og relevante affiliatepartnere er en kontinuerlig proces, der aldrig slutter, hvorfor den fortsætter den dag i dag.

Alle de affiliatepartnere, der i dag er en vigtig del af Babykasse.dk’s affiliatesucces, er vi i en løbende dialog med omkring muligheder, optimeringer og særlige tiltag, der kan hjælpe alle parter til at tjene endnu flere penge.

Resultaterne:

På ganske kort tid kom der rigtig godt gang i Babykasse.dk’s affiliate marketing, og de første gode affiliatepartnere begyndte at sende gode mængder trafik, der konverterer til salg.

På kun 5 måneder skaffede de nye affiliatepartnere yderligere 34,5% flere ordrer til forretningen, som du kan se i grafen herunder.

Babykasse.dk - Udviklingen i affiliate ordrer

Hvad ovenstående kurve ikke viser, er at der på nuværende tidspunkt endnu ikke arbejdes med alle de relevante typer affiliatepartnere, der findes derude. Når der åbnes op for den del, så vil væksten kun blive endnu bedre.

Teamet bag Babykasse.dk har været rigtig gode til at udføre alle de nødvendige tiltag (bl.a. tekniske) for at få affiliateprogrammet godt fra start.

Dialogen mellem AffiliateManager.dk og Babykasse.dk har været proaktiv og kreativ, hvorfor vi har haft mulighed for at agere hurtigt og gribe muligheder, der opstod undervejs.

Selvom baby-markedet er et særdeles konkurrencepræget marked, så har vi med Babykasses hjælp kunne stykke et attraktivt affiliateprogram sammen, som har vækket interesse hos de rigtige affiliatepartnere.

Om AffiliateManager.dk

Som affiliate manager for Babykasse.dk er vores arbejde at sikre flest mulige nye og dygtige affiliatepartnere, således at den samlede omsætning (og antallet af leads) øges over tid.

En anden (lige så vigtig) opgave er at yde den bedst mulige service til eksisterende affiliatepartnere, således at de får svar på spørgsmål hurtigt og bliver motiveret og uddannet til at kunne skaffe endnu mere trafik og salg/leads. Desto flere salg og leads, der skaffes, desto flere penge tjener affiliatepartnerne og dermed også Babykasse.dk.

Her er hvad stifteren af Babykasse har at sige omkring samarbejdet:
Samarbejdet med Affiliatemanager.dk har været meget positivt og proaktivt. De fik mig til, at åbne øjnene op for de muligheder der igennem Affiliate Marketing er og har vist sig at være virkelig positivt for vores forretning. De har været meget hjælpsomme og professionelle igennem hele processen og gjort det overskueligt og gennemsigtigt igennem hele samarbejdet.

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau?

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau?

kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores pakker og service? Så send os endelig en besked!
(+45) 36 99 13 13