Neatsvor affiliate succeshistorie

Fra 0 til 100 månedlige affiliate-salg på kun 7 måneder

Affiliate Marketing Succeshistorie

Neatsvor Danmark (robotstøvsugere): Fra 0 til 100 månedlige affiliate-salg på kun 7 måneder

Opbygning af et brand i tæt konkurrence

På et marked, hvor konkurrencen er hård, har Neatsvor formået at etablere sig selv på rekordtid. Gennem lanceringen af et affiliate program har Neatsvor styrket kundeengagementet, øget brandanerkendelsen og forbedret deres forretningsresultater.

Resultatet? På bare 7 måneder rapporterer Neatsvor.dk nu langt over 100 affiliate salg hver måned. Disse positive effekter rækker ud over affiliate programmet og omfatter blandt andet positive anmeldelser på TrustPilot og øget word-of-mouth-anbefalinger.

Neatsvor er et eksempel på at se et affiliate program, som en strategisk langsigtet måde at skabe brand awareness og kundetillid på.

Neatsvor graf over salg via affiliates

Neatsvors indtræden på markedet

Neatsvor er et globalt brand, der sælger innovative robotstøvsugere. Ved lanceringen i Danmark mødte de hård konkurrence fra etablerede mærker som Miele og iRobot.

Udfordringen var tydelig: For at være konkurrencedygtige skulle Neatsvor øge deres synlighed, opbygge brand awareness og skabe tillid til deres produkter blandt forbrugere.

Med denne forståelse og inspireret af vores succesfulde samarbejde på det norske marked besluttede Neatsvor sig i januar 2023 for at udvide deres partnerskab med os hos Affiliatemanager.dk.

Målet var at lancere og udvikle et stærkt og effektivt affiliate program for det danske marked.

Vores tidligere erfaringer og resultater med Neatsvor i Norge gav os et solidt grundlag og en dybere forståelse af brandets styrker og potentiale, hvilket gjorde os unikt kvalificerede til at drive deres vækststrategi fremad i Danmark.

En strategisk tilgang

Takket være vores eksisterende samarbejde med Neatsvor i Norge, havde vi indblik i deres planer om at lancere det danske marked. Dette gjorde det muligt for os at forberede og skabe interesse omkring deres affiliate program før lanceringen.

Vores strategi for programmet var fokuseret og klar: Ved nøje at udvælge de mest effektive affiliates, kunne Neatsvor præsentere deres produkter og opbygge forbrugertillid gennem pålidelige anmeldelser og anbefalinger.

Test og tillid

Med en simpel og effektiv tilgang identificerede vi de mest troværdige test- og anmeldelsessider og iværksatte en outreach-strategi. Vi prioriterede disse affiliates, fordi anmeldelser spiller en central rolle i kundernes købsbeslutninger.

Vi lavede aftaler med de relevante sites, sendte Neatsvors robotstøvsugere til test og sikrede os, gennem vedvarende dialog, at testen af Neatsvors produkter blev prioriteret.

Resultatet? Topplaceringer og stærke anmeldelser, som fremhæver Neatsvors produkter for deres effektivitet og pålidelighed.

Synlighed og samarbejde

Udover test og anmeldelser sammensatte vi i fællesskab med et førende mediehus en PPC-kampagne, der styrkede Neatsvors synlighed markant og kapitaliserede på mediehusets anerkendte status for at styrke brandets troværdighed.

Dette skridt var afgørende for at introducere Neatsvors robotstøvsugere til en større kreds af potentielle købere, der tidligere måske ikke var bekendt med mærket. Den øgede eksponering bidrog til at styrke brandets position på markedet og tiltrække nye kundesegmenter.

Vækst i aktive affiliates

Det var afgørende for os ikke kun at tiltrække top-affiliates, men at opretholde en høj grad af aktivitet blandt dem. Ved hjælp af outreach, kontinuerlig dialog og sparring har affiliate programmet set en konstant og stabil vækst i antallet af aktive affiliates.

Flere og flere aktive affiliates

Målrettede Initiativer

I vores samarbejde med Neatsvor.dk har vi benyttet en innovativ og strategisk tilgang. På grund af den intense konkurrence på markedet, besluttede vi at opnå gennembrud ved specifikt at målrette vores kampagner mod forskellige kundesegmenter, for gradvist at skabe et fodfæste på markedet.

Kampagner for kæledyrsejere

Efter grundig markedsresearch identificerede vi et uudnyttet potentiale blandt kæledyrsejere. Denne gruppe søger ofte specifikke løsninger til deres særlige rengøringsudfordringer.

Derfor lancerede vi en målrettet kampagne for at tiltrække kæledyrsejere. Vi udvalgte relevante affiliates, som kunne formidle budskabet effektivt. Vi udformede tilbud og koordinerede partnernes indholdsproduktion, for at sikre at det var konverteringsoptimeret og skræddersyet til kæledyrsejernes specifikke behov.

Denne målrettede tilgang gav os mulighed for at styrke Neatsvors position på markedet ved at appellere direkte til kæledyrsejere, en gruppe med potentiale for høj brandloyalitet.

Ved at fokusere på et nøglesegment ad gangen, som her kæledyrsejere, viste vi, hvordan man opnår fremgang på markedet og opbygger en loyal kundebase. Dette fører til positive anbefalinger og øget synlighed for mærket.

Forårsrengøring

Med en dyb forståelse for forbrugeradfærd lancerede vi i foråret en målrettet kampagne, der spillede på tidspunktets tendens til grundig rengøring.

Sæsonbaserede kampagner kan være en effektiv måde at kapitalisere på forbrugertrends, og skabe opmærksomhed omkring et brand. Gennem optimering af affiliate indhold og tiltrækkende rabatter genererede kampagnen både trafik og salg.

Ved effektivt at udbrede kendskabet til Neatsvors kvalitetsprodukter har disse tiltag direkte bidraget til en stigning i salget. Derudover har de skabt et momentum gennem word-of-mouth og positive anmeldelser, hvilket forstærker brandets omdømme og tiltrækker nye kunder.

Resultaterne af vores samarbejde

Neatsvor har bevist værdien af et langsigtet strategisk affiliate program som en vej til vækst og anerkendelse.

Neatsvor har med sit danske affiliate program demonstreret potentialet i at udnytte affiliate marketing til at styrke brandets synlighed. I løbet af kun 7 måneder har Neatsvor nået et niveau med over 100 affiliate-salg hver måned, et tal der fortsat stiger.

Samtidig har der været en stabil stigning i antallet af aktive affiliates, hvilket vidner om en sund og involveret gruppe af partnere.

Neatsvors succes understreger effektiviteten af et langsigtet, strategisk tilrettelagt affiliate program som middel til både vækst og forøget anerkendelse på markedet.

Om AffiliateManager.dk

AffiliateManager.dk er din go-to partner i affiliate marketing. Vi skræddersyr strategier til din virksomheds specifikke behov, så du kan nå dine mål.

Vores team af affiliate marketing eksperter sikrer, at din forretning ikke kun opnår sine nuværende mål, men også er klar til fremtidig vækst.

Vi prioriterer klar og direkte kommunikation samt resultatorienterede løsninger. Når du vælger os, får du mere end service – du får en engageret partner, der er dedikeret til din forretnings succes.

Hvad siger Neatsvor om samarbejdet med Affiliate Manager?
"Vi er svært takknemlige for vårt samarbeid innen affiliate markedsføring. Salget vårt har økt med 200% etter vi begynte dette samarbeidet. Vi har kontakt med Mikael og Sune, begge 2 er ærlige og gjør virkelig alt for at din bedrift skal lykkes. Vi har nå utvidet i Danmark og Sverige takket være affiliatemanager. Nå gleder vi oss til å utvide i Polen og Tyskland. Har du en nettbutikk og er ut etter å utvide salg og inntekter, er dette den beste veien å gå."
Rodrigo Hidalgo
Rodrigo Hidalgo
CEO - Tekhuset

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau?

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau?

kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores pakker og service? Så send os endelig en besked!
(+45) 36 99 13 13